Избрани Новини

Шофьор от Гвинея се блъсна в метален стълб край Кресна

При ПТП пешеходка загина в Благоевград

През изминалото денонощие в Благоевградска област станаха следните ПТП:

- Вчера около 10:30 часа на ПП1 Е-79 в района на Кресна лек автомобил “Шкода Фабия“ с 33-годишен водач от Гвинея, навлизайки в кръгово кръстовище, излиза встрани от пътя и се блъска в метален стълб. С натъртвания в областта на гърдите са пострадали водачът на автомобила и 32-годишна жена отГърция, пътуваща в него, като след извършен медицински преглед, същите са освободени за домашно лечение. Пробата на водача за употреба на алкохол е отрицателна.

- Вчера около 11:30 часа в местността „Драшан“, землище на с.Добри лаки, общ.Струмяни, лек автомобил „Ваз“ с 47-годишен водач от с.Яворница, общ.Петрич, при стръмно качване по заснежен, черен път извън републиканската пътна мрежа, навлиза в коловоз и се преобръща странично. При инцидента е пострадал 38-годишен пътник в автомобила, който е настанен за наблюдение в МБАЛ - Сандански с комоцио. Пробата на водача за употреба на алкохол е отрицателна.

Вчера около 17:38 часа на ул.”Пейо Яворов” в Благоевград стана ПТП, при което лек автомобил „Опел” с 45-годишен водач от Благоевград блъсна 69-годишна жена от Благоевград, пресичаща пътното платно на необозначено за целта място. В резултат на инцидента пешеходката е починала.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов