И на Йордановден Кухнята за бедни ги дари с храна и топлина - blagoevgrad.utre.bg

И на Йордановден Кухнята за бедни ги дари с храна и топлина

06 януари 2019, 21:10 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Доброволци подариха топли плетива на всички нуждаещи се

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя /6-т януари/ раздаде храна на социално слабите ни съграждани."
"Слава на Бога, в днешния празничен ден дежурството мина в приятна и спокойна атмосфера. Включиха се нови доброволци, които се потрудиха много и се надяваме да продължат да идват. Менюто включваше леща яхния, месо с ориз (приготвено от известен благоевградски ресторант, подкрепящ инициативата), хляб и сухи пасти. Имаше и още една приятна изненада. В студеното време доброволци от благотворителната иницатива "Изплети топлина" дариха топли плетива на всички нуждаещи се. Благодарности на всички, които се потрудиха", сподели доброволческият екип.

Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета