Избрани Новини

Стани част от BG Music Festival 2019!

Да дадем зелена светлина за българската музика!

За трета поредна година ще се проведе фестивала за нова модерна авторска българска музика BG Music Festival.
Първите две издания на BG Music Festival бележат небивал интерес по набирането на заявки за участие в големия форум. Само за предходната година подадените за участие музикални произведения бяха над 150 на български и международни автори и артисти-изпълнители. Едни от най-ярките  имена  взели участие във фестивала през изминалите две издания бяха - Diva Vocal, Eva, JJ, Ice & Martinna, Simona Zagorova, Moisey, Diona, Steven Achikor, DJ Diass, Славин Славчев и много други.
На 5 декември миналата година бе даден старт на кампанията за набиране на песни за третото издание на грандиозния форум.
Важно е да отбележим, че музикалното произведение, с което кандидатсвате не трябва да е публично изпълнявано, представяно, показвано, възпроизвеждано, излъчвано, разпространявано и използвано преди 01.01.2019 г.
BG MUSIC FESTIVAL 2019 е с нови правила, които дават възможност на участниците да се съревновават в три музикални стила: поп, рок и хип-хоп/R&B. Във всяка една от тези категории ще бъде връчвана награда за първо място.
Останалите специалните награди са: Награда на публиката, награда на телевизионните зрители, награда на Журналистическото жури, награда на участниците във Фестивала.
Срокът за подаване на музикални произведения за участие е до 31 януари 2019 г. Повече информация и условията за участие може да се намерят в сайта на събитието:  https://bgmusic.tv/zapisvane-za-uchastie/
Пожелаваме успех на всички участници!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)