В Сандански обявяват любителски фотоконкурс - blagoevgrad.utre.bg

В Сандански обявяват любителски фотоконкурс

18 януари 2019, 19:00 | blagoevgradutre
  • Награждаването е на 22 февруари

Той е на тема "Моята среща с българското"

„Фотографията не е просто „щракване“ на един обект, а усещане за този обект – фотографията е език на душата…“
А когато в този обект е вплетена шарената черга от бит и култура, традиции и обичаи, тогава душата ми сама натиска копчето на апарата и „Моята среща с българското” остава увековечена!
В конкурса могат да участват както деца, така и възрастни, граждани на Община Сандански. Всеки участник изпраща една авторска любителска снимка по темата на конкурса. А тя е „Моята среща с българското” (снимки, свързани с история и минало, традиции и обичаи, вяра и духовност, бит и култура).  Снимки, които не са авторски или не отговарят на темата, няма да бъдат приемани.
Снимката трябва да бъде изпратена на email адреса на читалището: chitalishte.sandanski@gmail.com, до 10 февруари. Снимката трябва да бъде придружена от име на творбата, име и възраст на участника, телефон за връзка.
На 11 февруари всички снимки ще бъдат качени на фейсбук страницата на Народно читалище „Отец Паисий-1919”, където всеки може да гласува за своя фаворит чрез харесване на съответната творба.
Всички участници ще бъдат наградени на специално събитие на 22 февруари в Дома на културата, по време на юбилейната художествена изложба „Вяра, традиции и духовност”. Фаворитът на фейсбук общността и фаворитът на Народно читалище „Отец Паисий-1919” ще получат и парична награда, съответно по 100 лв.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета