МВР награди три момичета от Кюстендилско - blagoevgrad.utre.bg

МВР награди три момичета от Кюстендилско

21 януари 2019, 20:21 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

Отличи ги в националния конкурс "Полицаят е мой приятел и учител"

Леа Борисова от ОУ „Професор Марин Дринов“ – Кюстендил, София Лъчезарова и Дария Боюклийска от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Дупница получиха грамоти и подаръци от Националния коледен конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител“. Наградените  момичета са третокласнички и се състезаваха с още 81 участника от страната.  Работите им бяха оценявани от жури в главна дирекция „Национална полиция“ – МВР. Те са доброволци в проекта „Детско полицейско управление“ към двете училища, ученички в трети клас са.

Наградите на София и Дария бяха връчени днес в РУ Дупница от директора на ОДМВР ст.комисар Е.Стамболийски. Двете момичета заедно с ръководителя на проекта инспектор Николай Иванов, със съучениците си и учителите им бяха гости в РУ Дупница.

Леа получи наградата си в училище „Проф.Марин Дринов“ от началникът на група „Териториална полиция“ в РУ Кюстендил Кирил Кирилов. Радостта й бе споделена от съучениците, учители и инспекторите от Детската педагогическа стая на РУ МВР – Кюстендил.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета