"Застреляй идиотите!" ще гледат в Разлог - blagoevgrad.utre.bg

"Застреляй идиотите!" ще гледат в Разлог

30 януари 2019, 09:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ТМЦ Кърджали

    "Застреляй идиотите!" е комедия на абсурда

Спректакълът е от 18:30 часа

"Застреляй идиотите!" можете да видите в читалището в Разлог днес от 18:30 часа. Постановката е на Театрално-музикален център Кърджали. В ролите са Елен Колева, Русалина Майналовска, Ивайло Калоянчев, Веселин Цанев.

Смехът и изненадите започват от първата минута и продължават, след като се приберете вкъщи.
Може ли една служителка в Бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Но най-лошото е, че има добро сърце. Нейни клиенти са един уволнен работник, който е готов на всичко за пари. Една кифла, която търси смисъла на живота и един пенсионер, ветеран от войната. Коя война и той не знае.
"Застреляй идиотите!" е комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по-истинско не може и да бъде. Действието ескалира.
Ситуациите се натрупват и не дават време за почивка. Нито да се осмислят... Но кой би си губил времето в мислене. Важното е нещата да се случват.
В "Застреляй идиотите" няма да видите нищо пошло, просташко и нищо скучно. Ще видите само истиснски свеж хумор, колоритни образи и неклиширани ситуации - абсолютни истински - толкова истински, сякаш ги сънуваш. Е, може накрая и да пророните една сълза, но да е малка и бърза, защото ще следват аплодисменти.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета