Избрани Новини

Цветен хороскоп за февруари

Вижте дали ще се познаете, ако сте роден през най-краткия месец!

1 февруари - 10 февруари

Бял имел (Белият имел е не само познат като „коледното храстче”, под което хората се целуват, но и билка с множество лечебни свойства.)
Растение, обвито в легенди. Ако сте жена, родена под знака на това цвете, то със сигурност се отличавате с любопитство, известна лекомисленост и склонност към авантюри. Ето защо вие сте очарователни и привлекателни за мъжете.
Мъжете тип „Бял имел” също са много атрактивни. Те обичат спорта и често там постигат значителни успехи.
11 февруари - 19 февруари
Беладона („Красавица – вамп”)
Госпожа Беладона от известния детски анимационен филм не е най- положителният герой, но жените тип „Беладона” имат винаги приятна външност, съчетана с вътрешна красота. Вероятно вие трудно се сприятелявате с хората, трудно привиквате към нови места и обстоятелства, но консерватизмът е единствения ви недостатък. Вие сте лоялни, честни, толерантни, трудолюбиви. И, което е важно – късметлии и успешни в живота.20 февруари - 28, 29 февруари

20 февруари - 28, 29 февруари
Мимоза
Името на това цвете е синоним на неприспособеност към живота и действително, хората, родени „под знака” на мимозата, се отличават с повишена чувствителност и обидчивост. Но ако вие сте мимоза, то вашето трудолюбие и отговорност ще компенсират с лихвите тези недостатъци. Възможно е да сте свикнали да жертвате себе си, за да изпълните възложена ви задача и да заслужите поощрение, но вие действително го заслужавате! Периодичните депресии и честа смяна на настроението са присъщи за вас. Успехът на хората тип „мимоза” е мимолетен, но много ярък и запомнящ се.

/Източник zeleno.bg/



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)