Христо Гърбов търси помощ в "Помощ, жена ми е луда“ - blagoevgrad.utre.bg

Христо Гърбов търси помощ в "Помощ, жена ми е луда“

05 февруари 2019, 09:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ДТ "С.Огнянов" Русе

Пиесата се играе тази вечер в 19 часа в Благоевград

Комедията „Помощ, жена ми е луда“ идва в Благоевград тази вечер. Постановката ще започне в 19.00 часа в зала „Пейо Яворов“.

В ролите влизат Христо Гърбов, Ясена Господинова, Ралица Константинова, Петя Венелинова, Тихомир Благоев, Борислав Веженов, Йовко Кънев. Автор на комедията е Жан Барбие, постановката е на Орлин Дяков, продукцията е на Драматичен театър „Сава Огнянов“- Русе.

„Помощ, жена ми е луда“  е една от популярните комедии на съвременния френски драматург Жан Барбие, представена за първи път в парижкия театър „Театр дьо Нувоте”, където се е играла няколко сезона.

Семейните и служебни отношения на шеф на корпорация създават безкрайни комични положения, описани от автора в стила на изисканата френска комедия.

Билети може да намерите на касата на зала “П.Яворов”. За резервации и информация може да позвъните на телефони 0884 /115 138 и 0877 / 373 489.  На касата на зала „Пейо Яворов“ е поставена и кутия, в която всеки желаещ може да остави дарение, в помощ на Владислав Кипров, на който предстои спешна животоспасяваща операция.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета