Избрани Новини

Затопли се и крадците се разработиха

А някои инсценират кражби!

Времето се затопли и крадците се развъртяха в Благоевградско. Вижте:

- В РУ-Сандански е получено съобщение за това, че за времето от 18:00 часа вчера до 07:30 часа днес от оранжерии в частен имот в местността „Варницата“, землище на Кресна, е извършена кражба на около 15 броя чували торф с вместимост от по 200 литра за брой, два маркуча, електрическа пръскачка и ръчна количка. За случая е уведомена РП-Сандански. Образувано е досъдебно производство.

- Полицейски служители на РУ-Банско работят по получен сигнал за извършена, за времето от 10:00 часа до 12:30 часа вчера кражба на златни накити от частен дом в Банско. По случая е образувано досъдебно производство.

- За времето от 10:00 часа до 13:00 часа вчера неизвестен извършител е проникнал в жилище в Благоевград и е извършил кражба на златен ланец, златен пръстен, златно кръстче и сумата от около 520 лева. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

- В 01РУ-Благоевград е получено съобщение за извършена около 13:00 часа вчера кражба на мобилен телефон от питейно заведение в ЦГЧ на Благоевград. Приблизителната стойност на нанесената щета е около 550 лева. По случая е образуван заявителски материал.

- Около 07:50 часа вчера в РУ-Сандански е получено съобщение за извършена кражба на сумата от около 280 лв., лични документи и дизелово гориво от товарен автомобил „Волво“, паркиран на паркинг в Кресна. В хода на работата по случая от полицейски служители на РУ-Сандански е установено, че кражбата е инсценирана от 61-годишния водач на автомобила. За случая е уведомена РП-Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов