Избрани Новини

Георги очаква нашата помощ

Благоевград Лайф

13-02-2019, 19:00

Снимка:

Община Гоце Делчев

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Влади бе опериран успешно

Да помогнем на 28-годишния Владислав Кипров!

Той е на 25 години, от с.Борово и му предстои операция

Георги Георгиев е на 25 години, от с.Борово, община Гоце Делчев. На 18.10.2013 г, преживява тежка катастрофа. С воля, лечение и рехабилитация възвръща чувствителност и движения на ръцете и торса след много операции. За пълно възстановяване е необходимо да му бъдат присадени стволови клетки. Лечението може да бъде проведено в клиника в гр.Нови Сад, Сърбия, при доктор Джихан Абразович, където могат да му бъдат присадени стволови клетки, като първоначалната сума е 20 000 евро.
Надяваме се с общи усилия да помогнем на Георги да се изправи на крака. Засега това е неговата най-голяма мечта. Помогнете, за да може мечтите му да променят своя аспект, съобщават от Община Гоце Делчев.
Кутии за дарения ще бъдат поставени в Информационния център на Община Гоце Делчев и магазините “Tendenz”, „Фамилия“, „Стоджа“, „Урумов“, „Т-market”, „Fresh market”, “Поюков”, „Bonjour”, “Pause”, „Хазуров“, както и във фитнес клуб „Ментор“, хотел „Делта“, салон за красота „Dream”, оптика „Sky optic” и гостилница „Керамична“.
Дарителска сметка за набиране на средства :
Банка: Първа инвестиционна банка
IBAN: BG81FINV91502017264600
BIC CODE – FINVBGSF
титуляр на сметката – Георги Георгиев



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов