Избрани Новини

Спортист за 2018 в Сандански стана плувецът Йордан Янчев

Треньор на годината - Божидар Граматиков от ПК "Сандански“

Община Сандански събра утвърдени имена на заслужили спортисти и деятели в областта на спорта на церемония Спортист на годината 2018 г.
Събитието бе открито от кмета на община Сандански-Кирил Котев, който благодари на всички треньори за развитието на спорта сред младежите и на всички спортисти, че прославят община Сандански в България и извън нейните предели.
Най-изявените спортисти и носители на медали от спортните клубове в община Сандански получиха грамоти и плакети за високи спортни постижения.
За усилията, подкрепата, успехите и насърчаването към спорта треньор на 2018 г. стана Божидар Граматиков от ПК „Сандански“.
Напълно заслужено кметът Кирил Котев удостои с титлата Спортист за 2018 година на община Сандански плувецът Йордан Янчев. Второ място зае плувецът Антъни Иванов, а трето Атина Трендафилова – КИБИ „Спартак“.
Специален плакет за постигнати високи резултати в плувните спортове за 2018 г. кметът връчи на Валентин Митрев, който стана световен шампион за ветерани по водно спасяване.
В края на награждаването всички си направиха обща снимка за спомен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов