Избрани Новини

Община Разлог участва във ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО

Представени са разложките традиции, фолклор и кулинарни вкусотии

Община Разлог, съвместно с хотелиери участва във ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019. Това е едно от най-важните събития за туристическата индустрия в България. Изложението всяка година привлича водещи български и чуждестранни компании.
Министърът на туризма Николина Ангелкова откри тазгодишното издание на Международния форум. Тя отдели специално внимание и на щанда на Община Разлог. На него чрез рекламни материали и сувенири са представени забележителности, красиви кътчета, места за отдих и забавления, намиращи се на територията на Община Разлог. Разложките традиции, фолклор и кулинарни вкусотии са представени от колоритните „палави” баби от с.Горно Драглище. С песни, усмивка и добро настроение те посрещат посетителите на щанда. Като по своя уникален начин разказват кои са най-тачените празници в Разложко, с какво гощават гостите и кои са традициите, които пазят през годините.
Участниците в изложението са 380 компании от 25 държави, както и десетки български общини. Сред тях са регионални бордове по туризъм, представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес центрове, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и младежки туризъм. На изложението се представят също производители и доставчици на хотелско, спа и фитнес оборудване и на специализиран софтуер; транспортни компании, места за забавления и атракции, арт и спортни клубове, както и професионални учебни заведения, школи за чуждоезиково обучение, издателства и медии с фокус върху травъл индустрията.
ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2019 се провежда в три дни – 14, 15 и 16 февруари.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)