Кухнята за бедни приюти и нахрани социално слабите - blagoevgrad.utre.bg

Кухнята за бедни приюти и нахрани социално слабите

18 февруари 2019, 09:41 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Доброволците направиха сандвичи и хапки за юбилея на Православния център

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя /17-ти януари/ раздаде храна на социално слабите ни съграждани.
"Днешното меню беше леща с праз и гъби, попарени кремвирши, вафли и хляб. Дежурството беше приятно, сработихме се добре. Менюто нарочно беше просто като леща, за да ни остане време да направим хапки за празника. Честит рожден ден на всички, които работят за каузата на Православен център!", сподели доброволческият екип.

Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета