Избрани Новини

Седмица посветиха на Левски в разложка гимназия

Над 60 ученици се състезаваха в лъвски скок

Учениците от Ученическия съвет на СУ "Братя Каназиреви" в Разлог организираха различни прояви и дейности, посветени на 146 години от обесването на Васил Левски. В петък в спортния салон на училището те проведоха лъвски скок, в който взеха участие ученици от 1 до 12 клас и мериха сили помежду си. Над 61 ученици се включиха и показаха, че силата на духа е преди всичко.
На 18 февруари 2019 г. в конферентната зала на училището представителите на Ученическия съвет раздадоха грамотите на учениците, които участваха в конкурса за есе, разказ, стихотворение и рисунки, отново посветени на Левски. Повече от 86 ученици взеха участие, всеки един от които със собствено виждане за Апостола. Най-добрите рисунки, есета, стихотворения и писма до Левски ще бъдат публикувани на сайта на училището.
В края на награждаването учениците от 11"а" клас представиха на всички присъстващи техния филм "Левски в Разлог", в който през призмата на настоящето оцениха Левски като личност, като човек и незабравящ се образ, нужен в днешни дни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)