Избрани Новини

Логистичният партньор на Световната купа по ски в Банско активно работи

Състезанията ще са три и ще се проведат от 22 до 24 февруари

Водещата логистична компания Транспрес бе избрана да извърши транспортната логистика на Световната Купа по ски алпийски дисциплини – Банско 2019.
Банско ще е домакин на Световната купа при мъже, като състезанията ще са три и ще се проведат от 22 до 24 февруари 2019 г. Участие в трите старта се очаква да вземат всички най-добри алпийци на планетата.
Българската логистична компания Транспрес се погрижи да превози няколкостотин тона оборудване от Австрия, Германия, Италия и България за осъществяването на това световно спортно събитие. Бяха доставени трибуната, ВИП палатката, обезопасителните мрежи и спортно оборудване. Логистично-транспортният процес ще продължи до средата на март месец, когато съоръженията ще бъдат върнати.
“Щастливи сме, че имаме възможността да си партнираме с Българската федерация по ски и да участваме в организацията на това престижно събитие, каквато е Световната купа по ски алпийски дисциплини. Нашите интелигентни логистични решения гарантират точни и планирани срокове на доставка дори и до по-труднодостъпни места, какъвто е зимният курорт Банско.”, коментира управителят на Транспрес Веселин Стоянов.
Лидерът за интелигентна логистика Транспрес е с над 25-годишен опит в извършването на вътрешен и международен транспорт от най-висок клас. Компанията предлага широка гама от услуги за доставка на цели и частични товари, групажни и палетни пратки, опасни товари и куриерски пратки. Транспрес е отличена за отговорен и екологично съобразен бизнес в конкурса „Най-зелените компании в България“, поддържа модерен автопарк и използва биоразградими опаковки.





Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов