Избрани Новини

ОИЦ - Благоевград представя нов проект

Той осигурява функционирането на центъра през периода 2019-2021

Областен информационен център – Благоевград ще продължи да развива своята дейност, свързана със запознаване и информиране на широката общественост за възможностите, които предоставят ЕСИФ по нов проект.
Проектът е с наименование „Осигуряване функционирането на Областен информационен център - Благоевград през периода 2019-2021 г.“, стойността на договора е в размер на 370 000,00 лв., безвъзмездно финансиране, като срокът за изпълнение е 3 г.
В рамките на проекта са предвидени следните дейности за изпълнение: осигуряване на ефективна работна среда и условия на труд, възнаграждения на служителите на ОИЦ; разработване и разпространение на информационни и промоционални материали; организиране, провеждане и участия в информационни събития/кампании и работа с медии.
Целите на ОИЦ- Благоевград е да осигурява лесен и равнопоставен достъп на гражданите и организациите до информация чрез разнообразни публични канали и средства, осигуряване на прозрачност за използваните средства в област Благоевград.  В дейностите влиза още и популяризиране и мултиплициране на вече изпълнени проекти и постигнати резултати на територията на областта. Всичко това става възможно чрез подписването на Административен договор между Оперативна програма „Добро управление“ и Община Благоевград.




Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)