Избрани Новини

МГЕРБ ще проведе X Зимен университет в Сандански под мотото #EU.bg

Събира над 140 младежи от цялата страна

Младежки ГЕРБ ще проведе своя десети Зимен университет под моторо #EU.bg. Форумът ще се проведе на 23 и 24 февруари в гр.Сандански и събира над 140 младежи от цялата страна. Обучението се организира с подкрепата на Сдружение "Граждани за европейско развитие на България" и фондация "Ханс Зайдел".
Десетият Зимен университет на МГЕРБ ще бъде открит от председателя на ПГ на ГЕРБ и заместнк-председател на партията Цветан Цветанов, председателя на МГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев и представителя на "Ханс Зайдел" за България Богдан Мирчев. Приветствие към участниците ще отправят и кметовете на Сандански и Благоевград Кирил Котев и Атанас Камбитов, както и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.
По време на форума участниците ще дебатират по теми, свързани с национални и местни приоритети в контекста на глобалната европейска политика, с икономиката, с генезиса и съдържанието на българския политически процес в условията на демокрация, както и с бъдещето на Европа. Сред гостите на Зимния университет на МГЕРБ са председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, българският еврокомисар Мария Габриел, заместник-министърът на икономиката Александър Манолев, евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП, депутатът и актьор Евгени Будинов, политологът Румяна Коларова и журналистът и документалист Христо Христов.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)