Избрани Новини

Шестима пострадаха в катастрофи през уикенда

Млад водач от Петрич се блъсна в стълб

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:

- На 22.02.2019г. около 14:20 часа между гр.Гоце Делчев и с.Места лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от 70-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, при извършване на маневра за завиване в обратна посока,  блъска лек автомобил „Опел Астра“ с 25-годишен водач от с.Фъргово, общ.Сатовча. При инцидента са пострадали пътуващите в лекия автомобил „Опел Астра“ жена на 28 години от с.Плетена, която е с натъртвания в областта на гръдния кош и жена на 45 години от с.Фъргово, която е с натъртвания в областта на гърба и лявото рамо. С охлузни рани е пострадал и водачът на лекия автомобил „Фолксваген Голф“.

- На 22.02.2019г. около 15:10 часа на ПП1 Е-79 между Благоевград и Симитли лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 20-годишен водач от с.Плетена, общ.Сатовча, движейки се в колона от автомобили, се удря в движещ се пред него и намаляващ скоростта си лек автомобил „Опел Корса“ с 51-годишен водач от Симитли. При инцидента с комоцио е пострадал водачът на лекия автомобил „Опел Корса.

- На 23.02.2019г. около 23:40 часа на ПП1 Е-79 в района на отбивка за бензиностанция на изхода на Благоевград в посока Симитли е станало ПТП, при което товарен автомобил „Волво“ е ударен в ремаркето от лек автомобил „Опел Корса“ без регистрационни табели, който е напуснал местопроизшествието. При инцидента са нанесени материални щети. Работата по установяване на водача на лекия автомобил продължава.

- На 23.02.2019г. около 21:40 часа в с.Горно Спанчево лек автомобил „Опел Вектра“ с 24-годишен водач от Петрич, движейки се в посока от с.Пирин към с.Катунци, излиза вляво от платното за движение и се блъска в електрически стълб. При инцидента, без опасност за живота, са пострадали пътуващите в автомобила 31-годишна жена от с.Дъбница и 34-годишен мъж от Петрич, които са настанени за лечение в Болница Югозападна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов