Топла храна предложи Кухнята за бедни и тази неделя - blagoevgrad.utre.bg

Топла храна предложи Кухнята за бедни и тази неделя

25 февруари 2019, 21:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, архив

    Всеки може да се включи

Расте броят на дарителите и доброволците

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя /24-ти януари/ раздаде храна на социално слабите ни съграждани.
"Днес, на празника на Св.Йоан Кръстител, дежурството премина спокойно. Менюто беше пиле с ориз, зеленчуци и много подправки, вафли и хляб. Изчистихме 14 кг леща за следващото дежурство и нарязахме по 10 кг моркови и кромид. Благодаря на целия екип за подкрепата!", споделиха  организаторите.
Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета