Избрани Новини

Граждански диалог "Европа в нашия дом” ще се проведе в Благоевград

Събитието ще се проведе от 18.00 ч.

Серията от граждански диалози "Европа в нашия дом" продължава в Благоевград. Събитието ще се проведе днес от 18.00 ч. в зала ”22 септември”.
В събитието ще участват министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, председателят на Комисията по образование в НС Милена Дамянова и Борислав Борисов, член на комисията, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Георги Динев, Александър Мацурев, Стефан Апостолов и д-р Емил Тончев.
Инициативата е част от събитията, включени в платформата на ПП ГЕРБ за граждански диалог „Европа в нашия дом“. В рамките на форума ще бъдат дискутирани националните и местните политики в сферата на образованието. На вниманието на обществеността ще бъде представено развитието на образователната инфраструктура в различните населени места и как европейската солидарност е допринесла за това.
Форумът е отворен за всички представители на образователните институции, социални партньори, неправителствени организации, бизнеса и граждани.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов