Избрани Новини

Неизвестен водач блъсна пешеходец на зебра

След медицински преглед е освободен за домашно лечение

  1. На територията на област Благоевград са станали следните ПТП вчера:

- Около 05:50 часа в района на кръстовище, образувано от бул.“Д.Солунски“ и бул.“П.Яворов“, автомобил „Мерцедес“ с 52-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза от пътното платно и се удря в еластична ограда. При инцидента няма пострадали лица.

- Около 09:00 часа на пътя между с.Плетена и с.Долен лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 39-годишен водач от с.Плетена, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза от платното за движение, блъска се в скат и се преобръща. Без опасност за живота са пострадали водачът на автомобила и 31-годишна жена от с.Плетена, пътуваща в него. След извършен медицински преглед са освободени за домашно лечение.

- Около 17:10 часа на ул.“Сестри Дукови“ в гр.Гоце Делчев лек автомобил с неизвестни към момента марка и водач, при движение на заден ход е блъснал 41-годишен мъж от гр.Гоце Делчев, който в този момент се е намирал на пешеходна пътека зад автомобила. Автомобилът е напуснал местопроизшествието, без да изпълни задълженията си на участник в ПТП. Пешеходецът е пострадал с натъртвания на гръден кош, като след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Работата по случая продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)