Избрани Новини

Радостина Паньова празнува рожден ден в студиото /видео/

Чества рожден ден на 3 март

На 3 март рожден ден празнува сълзата от Пирина Радостина Паньова, която е част от музикалното семейство на Ара мюзик. Талантливата изпълнителка навършва Христовата възраст – 33 години.
„На рождения ми ден отбелязваме националния празник на Република България, което  е много приятно съвпадение за мен. Напомня ми, че се движа в правилната посока, както и че ми е отредено да съхранявам и популяризирам фолклорната песен. Всяка година съм в различен край на България, за да изпълня едни от най-обичаните народни и авторски песни по случай Освобождението на България.“
Тази година певицата от ефира на Фен Фолк ТВ има други планове. Целия ден ще прекара в звукозаписно студио, където подготвя две нови песни, а вечерта ще празнува в тесен семеен кръг.
Специалното тази година е, че Радостина Паньова сама ще направи подарък за себе си. На 6 март в ефира на Фен Фолк ТВ ще направи премиера една традиционна, изворна песен от Пиринския край – „Заспало е малой моме“. Тази песен е много специална за изпълнителката, защото е закърмена и израснала с тази музика.
„Щастлива съм, че дойде време да представя песен, която отговаря изцяло на моето душевно състояние, звукоизвличане, тембър и орнаментика на публиката и ценителите на песните от моя роден край. Тази песен я приемам много лично. По тази причина избрах да я представя около рождения си ден, освен това скоро ще бъде деня на жената и искам да поздравя и зарадвам всички мои почитатели за този празник.“



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)