Книгата "Вие сте тук“ представят в Кюстендил - blagoevgrad.utre.bg

Книгата "Вие сте тук“ представят в Кюстендил

14 март 2019, 09:33 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    РБ Кюстендил

Срещата с автора е от 17.30 часа

Известният радиожурналист и мениджър на първото частно радио в България „FM+“ Петър Пунчев ще гостува в Кюстендил днес от 17.30 часа. Домакин на срещата с него е Регионална библиотека „Ем. Попдимитров”
Петър Пунчев ще представи своята нова книга със заглавие „Вие сте тук“. В нея авторът описва срещи и преживявания от пътуванията си в над 80 страни по света.
Петър Пунчев е познат на публиката като дългогодишен радиоводещ в Българското национално радио (водещ на Програма „Нощен хоризонт”), автор на радиопрограми, мениджър и организатор на предавания.
Журналистическата му практика и многобройните му пътувания са намерили място върху страниците на книгата му „Вие сте тук“, с която кюстендилци ще имат възможността да се запознаят.
Петър Пунчев: „Книгата „Вие сте тук“ е нещо, което виждаме в картите на големите градове. Заставате и там пише „Вие сте тук“ и вие знаете откъде да тръгнете, и къде да се върнете. И аз вложих именно този смисъл…в повествованието…” „…Това са пътищата, които започват и тръгват от тази свещена точка. И в края на краищата има и нещо преносно, разбира се. „Вие сте тук“ означава, че хората, който прочетат тази книга, очевидно остават тук – при мен, в моето сърце!“
Това е книга, която съчетава есеистика, публицистика, политически коментари и интервюта с велики хора на науката, духа, спорта, четиво което се чете на един дъх.
„Вие сте тук” е много ценна книга, защото чрез собствената си биография и пътуванията си по света авторът ни дава една панорама на културния, обществения и политически живот. Той ни представя и своя поглед, който винаги е различен…Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета