От италианския клуб "Новара“ ще оглеждат млади футболисти - blagoevgrad.utre.bg

От италианския клуб "Новара“ ще оглеждат млади футболисти

15 март 2019, 18:31 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    DKB Sport Group

    Кастингът е на 28 и 29 март

Той е в основата на трансфера на национала Кирил Десподов в италианския "Каляри“

Компанията DKB Sport Group, която е в основата на трансфера на национала Кирил Десподов в италианския „Каляри“ организира нов кастинг за деца и юноши от София и Благоевград. Те ще се проведат на 28 и 29 март т.г. Гост на събитието ще бъде директорът на академията на италианския клуб „Новара“ Мауро Боргети, който ще гледа младите таланти. В първия ден събитието ще е в София на стадион "Раковски" в партньорство с "Академия Бойко Величков", а на следващия в Благоевград. Италианският клуб „Новара“ вече има история в привличането на български футболисти, след като преди няколко години там бяха Иван Вълчанов и Алеко Алеков.
Това е втори кастинг от серията, която компанията DKB Sport Group организира. Първият беше през януари и бе наблюдаван от Кристиано Джарета, който по-късно стана спортен директор на ЦСКА-София. Тогава събитието се радваше на голям интерес.
От всички кастинги отличилите се момчета ще получат възможността да участват във финално събитие през пролетта, на което ще бъдат поканени специалисти от цяла Европа, с които дружеството си партнира. DKB Sport Group е компания, която прилага собствени методи на работа, базирани на последните тенденции в организацията и управлението на спортни кариери. Екипът се състои от професионалисти с голям опит и знания, придобити в дългосрочна комуникация с различни чуждестранни клубове. Въз основа на установените контакти предлага много възможности както за млади, така и за опитни играчи. Компанията насърчава, консултира и предлага управление на професионални футболисти, организира футболни изпитания за млади играчи, общо управление на спортната кариера, организира международни футболни турнири, спортни събития, автографски сесии и лекции от спортни знаменитости, лагери за подбор на играчи от определена възрастова група, индивидуално обучение на млади играчи от квалифицирани треньори. DKB Sport Group работи с партньори в Италия, Германия, Русия и други страни.
За записвания: тел. 0885 23 46 61 и на E-mail: office@dkbsportgroup.com
Контакти „Връзки с обществеността“ – Мирослав Иванов, Тел. 0888 775959, office.prclub@gmail.comКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета