Бизнес лидери обучават младежи от 10 града - blagoevgrad.utre.bg

Бизнес лидери обучават младежи от 10 града

17 март 2019, 14:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    JA България

    Ще се включат младежи от Самоков и Гоце Делчев

Започва третото издание на образователната програма Youth Empowered

Експерти от една от най-успешните компании в света – Кока-Кола, ще обучават младежи в 10 града в страната в третото издание на образователната програма Youth Empowered. Програмата стартира с 25 професионалисти от системата на Кока-Кола в България и 20 учители, които заедно ще подготвят ученици в последните класове на гимназии от София, Самоков, Лом, Своге, Костенец, Гоце Делчев, Търговище, Монтана, Харманли и Банкя. Те ще споделят опит и ще им разкрият тайните за развитие на успешна кариера в областите: продажби, финанси, бизнес планиране, управление на проекти и други.
Инициативата ще се проведе в рамките на третото издание на образователната програма Youth Empowered, организирана от Кока-Кола и Джуниър Ачийвмънт България. След поредица съвместни проекти за създаване на по-добра предприемаческа среда и повишаване на квалификацията на младежите, двете организации отново обединят усилията си, за да споделят знания, умения и успешни практики на световни бизнес лидери и по този начин да допринесат за развитието на младите хора в България.
За да мултиплицира ефекта на програмата, инициативата стартира тази седмица с обучение тип train-the-trainers, в рамките на което учители от 12 училища в София преминаха през серия от интерактивни сесии. По този начин организаторите целят да запознаят преподавателите с нуждите на бизнеса и уменията на бъдещето, които техните ученици трябва да придобият, за да могат да разчитат на успешна реализация след приключване на образованието си.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета