Избрани Новини

Бизнес лидери обучават младежи от 10 града

Започва третото издание на образователната програма Youth Empowered

Експерти от една от най-успешните компании в света – Кока-Кола, ще обучават младежи в 10 града в страната в третото издание на образователната програма Youth Empowered. Програмата стартира с 25 професионалисти от системата на Кока-Кола в България и 20 учители, които заедно ще подготвят ученици в последните класове на гимназии от София, Самоков, Лом, Своге, Костенец, Гоце Делчев, Търговище, Монтана, Харманли и Банкя. Те ще споделят опит и ще им разкрият тайните за развитие на успешна кариера в областите: продажби, финанси, бизнес планиране, управление на проекти и други.
Инициативата ще се проведе в рамките на третото издание на образователната програма Youth Empowered, организирана от Кока-Кола и Джуниър Ачийвмънт България. След поредица съвместни проекти за създаване на по-добра предприемаческа среда и повишаване на квалификацията на младежите, двете организации отново обединят усилията си, за да споделят знания, умения и успешни практики на световни бизнес лидери и по този начин да допринесат за развитието на младите хора в България.
За да мултиплицира ефекта на програмата, инициативата стартира тази седмица с обучение тип train-the-trainers, в рамките на което учители от 12 училища в София преминаха през серия от интерактивни сесии. По този начин организаторите целят да запознаят преподавателите с нуждите на бизнеса и уменията на бъдещето, които техните ученици трябва да придобият, за да могат да разчитат на успешна реализация след приключване на образованието си.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)