Христо Шопов и Лилия Маравиля отново в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Христо Шопов и Лилия Маравиля отново в Благоевград

18 март 2019, 09:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Събитието е от 19 часа

Представят “Всяка година по същото време”

Спектакълът "Всяка година по същото време" е поредният съвместен проект с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля. Спектакълът ще се играе в Благоевград тази вечер, зала “Яворов” от 19 часа.
Майсторската им игра завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“ – пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд. Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата - „Всяка година по същото време“. В нея актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият чрез героите си Джордж и Дорис тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства. Прекрасният превод е дело на проф.Андрей Аврамов. Режисьорът Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, за който създателите му вярват, ще има същият изключителен успех. 

„Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя.  За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест.
Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски  път!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета