Реконструират кръгови кръстовища в Разлог - blagoevgrad.utre.bg

Реконструират кръгови кръстовища в Разлог

19 март 2019, 09:45 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Разлог

    Първата копка е в 11 часа

Рехабилитират четири улици

Днес от 11.00 часа в Разлог на кръстовището в участъка между ул. "Христо Ботев" и "Александър Стамболийски" ще се проведе официална церемония „Първа копка“.
Дейностите по проекта ще обхванат рехабилитация на пътна настилка и прилежащи към нея тротоари и отводнителни съоръжения, изграждане на тротоари, подмяна на пътни знаци, хоризонтална маркировка, ремонт и боядисване на парапет на ул.„Христо Ботев”, ул.„Опълченска”, ул.„Черна Река” и ул.„Стара планина”. Предвижда се реконструкция на кръстовище и изграждане на съоръжения при кръстовище на ул.„Христо Ботев” и ул.„Александър Стамболийски”, както и реконструкция и изграждане на кръговото кръстовище пред Многопрофилната болница за активно лечение в Разлог, където се пресичат улиците „Черна река”, „Опълченска” и „Св.Св. Кирил и Методий”. На всички новоизградени кръстовища ще бъде поставено енергоспестяващо улично осветление.
Чрез предвидените реконструкции ще се подобри значително организацията на движението и ще се гарантира в по-голяма степен сигурността на преминаващите транспортни средства и пешеходци. Значително ще се подобрят условията за живот и придвижване на местното население.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета