Кирил Калфин и областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев уважиха "Кюстендилска пролет" - blagoevgrad.utre.bg

Кирил Калфин и областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев уважиха "Кюстендилска пролет"

22 март 2019, 09:02 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Празникът започна с молебен за здраве

Народният представител Кирил Калфин и областният координатор на ГЕРБ Виктор Янев бяха сред официалните гости на празника Кюстендилска пролет. Хиляди жители и гости на областния град се събраха на пл. "Велбъжд", за да посрещнат заедно настъпването на пролетта и да се включат в организираните тържества.

Празникът започна с отслужването на молебен за здравето и благоденствието на кюстендилци. Бе извършен и традиционният ритуал по предаване на символите на града – хляб, плодове и минерална вода. Избраната за Девойка "Кюстендилска пролет 2019" Снежанка Пенова и нейните подгласнички приеха символите на града от миналогодишната Девойка "Кюстендилска пролет 2018" Милица Стойчева.

Депутатът от ГЕРБ  Кирил Калфин поздрави жителите на Кюстендил с думите: "Честит празник на всички! Много здраве, щастие, спокойствие и нека кюстендилци да бъдат все така усмихнати, както в днешния ден", каза Калфин. Областният координатор Виктор Янев се присъедини към пожеланията с думите: "Честита пролет не само на Кюстендил, но и на областта и цялата страна! Пролетта е символ на нещо ново, затова се надявам да не се загуби духът на надеждата и вярата в доброто бъдеще", заяви Янев.

Кметът Петър Паунов поздрави съгражданите си и отбеляза, че за 53-ти път Кюстендил изпраща поздрав към света.

На празника на града присъства и Михаела Крумова – председател на местния парламент и общински координатор на ГЕРБ, както и съветници от политическата сила.Коментари (1)

Потребител
Кюстендилка
Точно тези герберски разбойници ги нямаше нито на сцената, нито пред нея по време на молебена. И се здрависва с тях един друг разбойник вечен кмет на хубавото село Шишковци извън множеството, събрало се да види един достоен Президент на РБългария
22 март, 12:00 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета