Треньорите на "Пирин”: Всички сме задължени да спасим отбора - blagoevgrad.utre.bg

Треньорите на "Пирин”: Всички сме задължени да спасим отбора

29 март 2019, 19:44 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ОФК "Пирин"

Оставането в групата трябва да бъде постигнато на всяка цена

Новият треньорски тандем начело на ОФК „Пирин” Благоевград се обедини около основната и най-важна задача пред тях. Иван Стойчев и Васил Петров бяха категорични на днешната пресконференция преди гостуването на „орлетата” в Радомир, че оставането в групата трябва да бъде постигнато на всяка цена.
„Името на клуба, историята и традиции, които има, ни задължават да направим всичко възможно за излизане от ситуацията. Не гледаме назад, а напред. Всички в клуба, начело с футболистите, трябва да си дадем сметка къде се намираме, и че вариант „Пирин” в Трета лига е немислим”, обясни първи Иван Стойчев.
„Започваме двамата, гледайки в една посока. Младите и талантливи състезатели от школата бързо да се адаптират в първия състав и на тях да се разчита. Сега е важен психологически момент и смятам, че с правилна работа в тази насока ще имаме добър резултат в предстоящите мачове”, обясни Васил Петров.
От двубоя отпадат контузеният Владислав Златинов, както и наказаният Веселин Любомиров.
От домакините от Радомир обявиха цена на билет за мача утре, който е с начален час 15:30, от 3 лв. Радомирци също поясниха, че е важно благоевградската публика да се насочва в сектора за гости, вдясно от централната трибуна.
Фенклубът на „орлетата” организира и екскурзия за близкото гостуване на цена 5 лв. Привържениците се събират на паркинга пред хипермаркет „Лидъл” и в 14:00 заминават за Радомир.Коментари (1)

Потребител
Гошо
А ониа каде погреба пирин иска ли да счаси пирин или македонска слава е жива.венко попов вън от пирин
29 март, 20:27 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета