Доброволческата кухня и тази неделя нахрани социално слаби - blagoevgrad.utre.bg

Доброволческата кухня и тази неделя нахрани социално слаби

01 април 2019, 14:00 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Кухня за бедни, Благоевград

 • Снимка:
  Кухня за бедни, Благоевград

 • Снимка:
  Кухня за бедни, Благоевград

 • Снимка:
  Кухня за бедни, Благоевград

Нов доброволец се включи в приготовленията на храната

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя раздаде храна на социално слабите ни съграждани.
"Днес, 31 март, неделя Кръстопоклонна, менюто беше леща, спагети с доматен сос и хляб. Към нашия екип се включи и един младеж, който с голямо желание се включи в приготовлението на храната. Честит празник!", споделиха доброволците.

Вижте и снимки от дежурството и красивия църковен двор.
Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета