Избрани Новини

В Гоце Делчев започват "Работилници за родители”

Стартира обучителен курс за родители на малки деца

С настъпването на пролетта в град Гоце Делчев отново ще стартира обучителен курс за родители на малки деца „Работилници за родители” по програмата на Уницеф „Да пораснем заедно”. С него родителите от Гоце Делчев и региона отново ще имат шанс да подобрят своите родителски умения, да се запознаят със съвременни подходи и научни открития в сферата на ранното детство, да обменят опит и да споделят трудности и радостни моменти едни с други, да получат подкрепа и съвети.
До момента отзивите за работилниците са изцяло положителни. Над 150 родители от община Гоце Делчев са се включили в тези работилници от 2011-та година насам и всички споделят, че от работилниците има голяма полза. Сред тях най-голяма е групата на майките, но също така има татковци и дори съвременно мислещи баби.
Очаква се първата среща с новите участници да се проведе днес от 13.00 ч. в залата на Община Гоце Делчев. Всяка от 14-те работилници продължава около 100 мин., провежда се веднъж седмично и включва интересни презентации, филми, дискусии и игри. Участието в работилниците е напълно безплатно и доброволно. Курсът се организира с подкрепата на Уницеф, Община Гоце Делчев и Читалище "Просвета - 1865".
Местата са ограничени до запълване на групата. Желаещите могат да се обръщат за въпроси и записване на телефоните на двете водещи на работилниците - тел. 0877382227 /Ани Вълева - психолог/ и тел. 0899153307 /Нели Ангушева - психолог/.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов