Избрани Новини

Диди очаква нашата помощ

Диана Тонкова от Дупница страда от болест на двигателния неврон

Днес от 10.30 на игрището за мини футбол „Just Play” в жк Бистрица ще се проведе голям благотворителен концерт в подкрепата на Диана Тонкова от Дупница, която страда от болест на двигателния неврон и се нуждае от лечение със стволови клетки в чужбина и рехабилитация.

Каузата ще подкрепят ФТА „Рила”, ФТ „Ритми”, ВС „АртПоп”, Dance Machine, денс формация „Меджик",  ТК „Абракс”,  група “SYMMETRIX” и Школата за народни инструменти и вокална група - Сапарева баня.

От 13:00 до 14:00 часа са предвидени открити демонстрации, в които ще се включат СК „Патриот”, ТК „Гладиатор”, Дамски фитнес „Енерджи” и Студио за йога и здраве „Лотос”.

Предвиден е и турнир по футбол, който започва в 14:00 часа. С приложни изкуства ще се включи ЦОП Дупница, а фотограф на събитието ще е Мария Коларова.
Така голяма част от танцовите, вокалните, спортни клубове и състави се включват, за да помогнат на Диди да пребори болестта. В много търговски обекти в Дупница са поставени благотворителни кутии, така че всеки, който иска да помогне, може да го направи чрез кутиите, банковата сметка или на благотворителното събитие.

"Нека всички заедно се обединим в подкрепа на един прекрасен приятел и страхотен човек. Приятели от Дупница, от България или чужбина...без значение - Диана се нуждае от вашата помощ. Болестта се развива доста бързо, двигателните й възможности са силно ограничени, мускулите атрофират. Диана се нуждае спешно от 2 курса трансплантация на ствлови клетки в Турция. Първоначалната сума, от която се нуждае в първия етап на лечението, е 23.000 долара. Нека всички с общи усилия да помогнем на Диди", приканват организаторите. Можете да дарите на сметки: PayPal:paypal.me/dianatonkova Райфайзенбанк:IBAN BG30RZBB9155101016777 BIC:RZBBBGSF



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов