Българското училище за политика "Д.Паница” кани на дискусия - blagoevgrad.utre.bg

Българското училище за политика "Д.Паница” кани на дискусия

12 април 2019, 09:14 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    sio.bg

Срещата е днес в 10.00 в АУБ в Благоевград

Българското училище за политика „Димитър Паница” кани на дискусия с участието на Иван Велков, член на УС на Българската стопанска камара, Добромир Иванов, създател и управляващ на Българската стартъп асоциация и Лъчезар Богданов, икономист. Те ще говорят със студенти и млади хора в Благоевград на тема „Младежка заетост - предизвикателствата на европейския пазар на труда”.
Срещата е днес в 10.00 в Американския университет в Благоевград, ул. „Свобода Бъчварова“ №12, зала 103, Балкански академичен център, Скаптопара кампус.
Дискусията в Благоевград е част от планираните общо пет дебата  със студенти, млади хора и хора от уязвими групи в различни градове на България. Те имат за цел да повишат информираността на младите българи по определени теми, свързани с Европейския съюз,  да провокират интереса и ангажираността им към работата на Европейския парламент, както и да обърнат внимание на важността да се упражни правото на глас на предстоящите евроизбори.
Форумът в Пловдив е част от проекта „Европа те чува. Гласувай!“, който Българското училище за политика „Димитър Паница“ изпълнява с подкрепата на Европейския парламент. Проектът дава и възможност на младите хора в България да се включат в аудио-визуален конкурс, победителят от който ще спечели посещение в Европейския парламент в Брюксел. Конкурсът вече е отворен за участие. Подробности за него могат да се видят на: https://www.facebook.com/europeandi.bg/.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета