Избрани Новини

Криско, DARA и Murda Boyz взривяват сцената на BG Music Festival 2019

Фестивалът ще се проведе на 7 и 8 юни в Летния театър на Сандански

За трета поредна година BG Music Festival събира на едно място едни от най-големите музикални звезди на България. Криско, Dara, Murda Boyz, IVY, Мonty & Petya Alexa са хедлайнерите на тазгодишното издание на фестивала, който ще се проведе на 7 и 8 юни в Летния театър на град Сандански.
По традиция в петъчната вечер (7 юни) сили ще премерят 20-те песни на финалисти. След тяхната изява на голямата сцена ще се качат любимците на БГ рапа Murda boyz, които ще представят хитовете „Пие ми се“, „Papi”, „Bloody Mary”, „Искаш“ и други. Публиката на Летния театър ще може да се наслади и на хитовете на Dara. Поп сензацията ще зарадва своите фенове с изпълнения на „Недей“, „Все на мен“, „Родена такава“, “К‘во не чу“, „My time” и други.  
Кой ще грабне наградите от третото издание на BG Music Festival ще стане ясно на галавечерта (8 юни). Тогава ще бъдат обявени победителите във всяка от трите категории в стиловете – поп, рок, хип-хоп/R&B.
За блестящия финал на фестивала музикалният идол на България Криско ще взриви сцената на Летния театър в град Сандански, като изпълни едни от най-големите си хитове. Всички фенове ще могат да чуят и най-новото му парче „Незаменим“, което ще представи след двегодишна пауза откъм самостоятелни песни.
Водеща на грандиозното събитие ще бъде R&B изпълнителката IVY.
Само до 6-ти май най-големите фенове могат да грабнат промо предложението: пакетен билет за двете вечери на ексклузивна цена от 12 лв.! Билети в Eventim и партньорската мрежа.
https://www.eventim.bg/bg/bileti/bg-music-festival-2019-sandanski-leten-teatr-gr-521159/event.html.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)