Избрани Новини

Търсят нови членове за Съвета на децата в Благоевград

Мисия

16-04-2019, 17:38

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Благоевград започва кампания за събиране на опасни отпадъци

Документите са налични в общината

Процедура за избор на членове на Съвета на децата започва в община Благоевград. Срокът за подаване на кандидатури е до 24 май, като трябва да бъдат изпращани на имейл kmet@blgmun.com
Документите за кандидатстване са по образци и може да бъдат изтеглени от сайта на Община Благоевград www.blgmun.com.
Предлаганите кандидатури трябва да бъдат на деца до 18-годишна възраст и да обхващат критериите активност, креативност, толерантност, ангажираност към обща кауза, умение за водене на преговори и участие в групови дискусии, ориентираност към резултати, както и да притежават организаторски умения. Детето трябва да има доказани умения да работи, мотивира и обединява децата от областта, умение за изказване на позиция от името на другите деца от областта. Трябва да има още и възможност за пътуване без придружител /не се отнася за деца от уязвими групи, които имат нужда от подкрепа/.
За разглеждане на постъпилите кандидатури ще бъде назначена комисия в състав: експерт от общинска администрация, представител на местните медии, общински съветник, представител на бизнеса, представител на социална услуга.
Комисията ще изготви предложение, което трябва да съдържа 3 кандидатури за членове на Съвета по всяко направление, класирани в низходящ ред. Предложенията ще бъдат предоставени на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов. Процедурата ще бъде приключена до 15 юни 2019 година.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)