Избрани Новини

В Петрич крадоха кола и пари

Имаше работа за полицията в Петрич и Сандански

  1. Доста произшествия станаха тези дни в Петричко-Санданския регион.
  2. Акция по линия на противодействие на разпространението на стоки беше предприета в Сандаснки срещу търгуването със стоки, носещи запазени търговски марки без разрешение на правоносителя им. Те е проведена вчера (18.04.). От служители на сектор "ПИП" при ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански са проверени няколко търговски обекти, като в един от тях са намерени и иззети около 151 артикула с марката "ADIDAS", във втори - около 74 артикула с марките "ADIDAS" и "SUPREME", а в трети - около 374 артикула с марката "ADIDAS". За случаите е уведомена РП-Сандански. Образувани са досъдебни производства.
          1. Около 13:55 часа на същия ден, пак в Сандаски, на ул. "Свобода" е заловен К.Л./54г./ от Р.Гърция да управлявал лек автомобил с 1,49 промила алкохол в издишания въздух.
            1. Пак на 18.04 , но в Петрич, полицейски служители започват работа по кражба от частен дом на сума от около 300 лв. и дебитна карта. По случая е образувано досъдебно производство.
  3. Около 00:30 часа на 19.04.2019г. в РУ-Петрич е получен сигнал за извършена кражба на лек автомобил „Фолксваген Транспортер“, паркиран в Петрич. От полицейски служители на РУ-Петрич са проведени незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на което автомобилът е намерен изоставен в района на ул. "Места" в Петрич. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)