В Петрич крадоха кола и пари - blagoevgrad.utre.bg

В Петрич крадоха кола и пари

19 април 2019, 13:33 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  БНТ

  Стоки-менте иззеха в Сандански

Имаше работа за полицията в Петрич и Сандански

 1. Доста произшествия станаха тези дни в Петричко-Санданския регион.
 2. Акция по линия на противодействие на разпространението на стоки беше предприета в Сандаснки срещу търгуването със стоки, носещи запазени търговски марки без разрешение на правоносителя им. Те е проведена вчера (18.04.). От служители на сектор "ПИП" при ОДМВР-Благоевград и РУ-Сандански са проверени няколко търговски обекти, като в един от тях са намерени и иззети около 151 артикула с марката "ADIDAS", във втори - около 74 артикула с марките "ADIDAS" и "SUPREME", а в трети - около 374 артикула с марката "ADIDAS". За случаите е уведомена РП-Сандански. Образувани са досъдебни производства.
     1. Около 13:55 часа на същия ден, пак в Сандаски, на ул. "Свобода" е заловен К.Л./54г./ от Р.Гърция да управлявал лек автомобил с 1,49 промила алкохол в издишания въздух.
      1. Пак на 18.04 , но в Петрич, полицейски служители започват работа по кражба от частен дом на сума от около 300 лв. и дебитна карта. По случая е образувано досъдебно производство.
 3. Около 00:30 часа на 19.04.2019г. в РУ-Петрич е получен сигнал за извършена кражба на лек автомобил „Фолксваген Транспортер“, паркиран в Петрич. От полицейски служители на РУ-Петрич са проведени незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на което автомобилът е намерен изоставен в района на ул. "Места" в Петрич. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета