Избрани Новини

1 300 пъти засвидетелстват внимание и грижа по Великден в Кресна

Продължава благотворителната инициатива "Да докоснем сърцата на възрастните хора"

Община Кресна по Великден ще засвидетелстаме на своите съграждани в пенсионна възраст и риск над 1 300 пъти нашето внимание и грижа.
В общината стана неотменима традиция всички пенсионери и хора в риск и нужда да получават заслужено внимание и грижа по Великден и другите големи християнски празници. Благотворителната инициатива "Да докоснем сърцата на възрастните хора", която е важна част от социалните ангажименти в програмата за управление на кмета на общината Николай Георгиев, се приема с нескрито удовлетворение и задоволство от всички.
На 24 и 25 април благотворителната акция за пореден път ще обхване хората в пенсионна възраст и риск, а подготвените повече от 1300 пакети ще достигнат до своите получатели, за да им засвидетелстват признанието на местната общност.
В малката община под Пирин грижата за хората в нужда не е досадно задължение, а дълбоко осъзната необходимост, следствие от богатата душевност и благородство на хората.
"За мен преди всичко като човек и след това като кмет няма по-голяма награда от сълзицата щастие в очите на мой съгражданин, получил полагащото му се внимание и грижа", казва кметът Георгиев и не можа да скрие и своето вълнение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов