Избрани Новини

Великденско хоро ще помага на Тони

Градът се хваща ръка за ръка, за да събере още 40 000 лева

Поредната благотворителна инициатива за лечението на Тони Костов ще се проведе днес, Велика неделя, от 17.30 часа на площад „Велбъжд“ в Кюстендил.
На първия ден на Великден ще творим една блага идея, ще се съберем да играем едно Великденско хоро, да съберем пари за един човешки живот, за Тони, приканват от Община Кюстендил
Фолклорни състави от Община Кюстендил - ФТА "Пауталия", ТС "Жива вода" с.Жабокрът, ТФ "Партньори", ДЮТА "Кюстендилче", ТС "Багреница" - с.Багренци, ФА "Родолюбие", ТФ "Нова генерация" при НЧ "Братство 1869" и R-club Кюстендил ще си подадат ръка, за да играят общо великденско хоро, в което може да се включи всеки.
За да бъде спасен живота на Тони Костов, спешно са необходими още 40 000 лв., които трябва да бъдат събрани до края на месец април.
Градът доказа, че в трудни времена прави велики неща. Досега са събрани 400 000 лв. от дарения.
Нека отворим сърцата си отново и съберем заедно оставащата сума. Може да помогнете, като си купите стикер.
Стикери се продават в детските градини и училищата, Община Кюстендил, кметствата по селата, Туристическия информационен център, киното, галерията, читалищата, Килийното училище с цена 3 лв. Стикери ще се продават и на площада в деня на събитието.
Тони Костов е на 20 години, от Кюстендил. Слънчево момче с огромен талант, борещо се с остра лимфобластна левкемия, поради което е необходима костно- мозъчна трансплантация.
Дарителска сметка
IBAN BG25 SOMB 9130 1066 1562 01
BIC SOMBBGSF
Общинска Банка
титуляр: Тони Тончев Костов
Pay Pal: anatoli.kostov@gmail.com



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)