Избрани Новини

И този Великден "Easter Fest 2019” ще забавлява Благоевград

Към музикалния фестивал ще има и арт базар

Великденски фестивал ще се проведе и тази година в Благоевград. В центъра на града, на ул.“Сандо и Петър Китанови“, на 27 и 28 април градът ще стане още по-празничен. Тази година към музикалния „Easter Fest” е включен и арт базар, където жители и гости на областния център ще може да разгледат творенията на местни и гостуващи артисти. На базара ще има изобилие от предложения, сред които ръчно правен декор за дома, часовници, домашен мед, вкусен тахан, детски играчки, образователни кукли, бижута, сувенири и интересни модни предложения.
Тази година ще има и дрескод за  „Easter Fest 2019”. Всеки гост на събитието трябва  да бъде облечен с шарена тениска на любим анимационен герой или на любима поп&рок банда.
В съботната сутрин от 10 часа Ganache Cake School ще организира работилничка за деца, в която, освен че децата ще се забавляват с традиционното боядисване на великденски яйца, ще спомогнат да се съберат средства за малката Лия, която има нужда от помощ, за да проходи.
Освен работилницата, всички останали участници в организацията на празничните дни също се включват към каузата „Великден за Лия“. От 12 часа за музиката ще се грижи радио Aura. Истинското парти започва  в 15 часа и в двата дни. Участие ще вземат страхотните музикални надежди от Presto Music School, Златка Таскова Пиано клас и Вокално студио „Фа диез“, а парти-мейкъри ще бъдат DJs LINE UP, DJ Bibi BG, Chris BG MC NAMURO, Dj Ross & Atanas Naso Georgiev N A S O, DiMO (BG) (official)& Mr.K.
Организатори и партньори на събитието са Община Благоевград, „Bar Memo“, „Swing Bar“, „Rock House“, „Verde Blagoevgrad“, „MeatLove”.
Повече информация за събитието може да намерите на официалния ивент във фейсбук страницата на линк.
https://www.facebook.com/events/369512296998418/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов