Избрани Новини

Откриха изложба "Вапцани яйца – цветни моми“

Автори са Александра Клечорова и Георги Ангелов

"Благодаря на Александра и Георги за тази изложба. Вие сте едни креативни, амбициозни, добронамерени и търсещи красивото млади хора.“
Това каза в приветственото си слово кметът на Банско Георги Икономов, който бе патрон на откритата вчера изложба „Вапцани яйца – цветни моми“.
Проектът бе създаден от репортера на Инфомрежа Александра Клечорова и Георги Ангелов – отдел „Връзки с обществеността“ към Община Банско.
Под звуците на банска музика и прекрасни песни, в присъствието на „моделите“, които позираха, двамата фотографи с усмивка посрещнаха всички присъстващи.
Александра Клечорова, която е и родом от Банско, откри събитието.
„Днес бихме искали да предизвикаме усмивки по вашите лица, които да останат и след изложбата. А тя, както обявихме, е съвместна и показва изключително професионалната и добра работа между един екип, които сформирахме спонтанно, но успешно, с Георги Ангелов.
Благодарение на всяко „Да“, изказано от кмета Икономов, ние реализирахме поредния проект след успеха, постигнат за каузата „Стари книги с нов живот за Скребатно“.
В навечерието на най-светлите християнски празници, в 80 фототворби  съхранихме символите на Великден и предхождащата го Цветница."
Точно такива хора на Банско ни трябват, поздрави двамата организатори кметът.
Тази изложба е една съвсем различна и цветна идея. Пожелавам ви да сте здрави и все така да реализирате начинанията си, и ви благодаря, допълни Икономов.
Всеки град в Югозапада и страната се старае да направи празничните дни по-цветни и весели. Банско също е с една от най-красивите великденски украси. Но не навсякъде украсата може да бъде представена по нетрадиционен начин, с традиционните носии, червено яйце и върбов венец. Така фотографите усетиха и представиха великденската атмосфера и днес я предадоха чрез красивите снимки.
Изложбата ще остане в Посетителския център точно толкова дни, колкото е и броят на снимките, а след това те ще бъдат подарени на читалище „Никола Вапцаров“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)