Санданчани ще гледат "Бихте ли слезли от жена ми..." - blagoevgrad.utre.bg

Санданчани ще гледат "Бихте ли слезли от жена ми..."

28 април 2019, 13:21 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

Спектакълът е на 20 юни от 19:00 ч. в Дома на културата

Постановката, която трябваше да се състои на 25 април в Сандански, ще бъде на 20 юни. Всички, които са си закупили билети, могат да си ги презаверят в Туристически информационен център.
Дата: 20 юни, 19:00 ч.
Дом на културата
Билети: Туристически информационен център, гр. Сандански

Мая Бежанска, Васил Драганов, Пьотр Кшемински и Веселин Цанев в „Бихте слезли от жена ми...” от Андрей Калудов на сцена в град Сандански. Режисьор -  Андрей Калудов. Сценография и костюми - Диляна Асенова.
Мастит съдия е поразен от невиждано събитие - тайнствена ръка променя присъдите, произнесени от него и погазва свещеното правило на закона и съвестта. Още по-изненадващи семейни събития се стоварват върху него и то точно в момент, когато се е открил шанс да се издигне неудържимо в обществото. Поразяващо се  добавя любовно обяснение от най-неочакваната влюбена жена. И всичко това само в една нощ, в едно преживяване, изпълнено с криминални събития, разтърсващи емоции, предателство и нови надежди… Събитията връхлитат героите и зрителите през много смях и драматизъм. Комедията е картина на болните моменти от живота на обществото ни и заедно с това разкрива вътрешните терзания на отделната личност в едно объркано общество.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета