Шахматен турнир в 9 кръга спретва Сандански - blagoevgrad.utre.bg

Шахматен турнир в 9 кръга спретва Сандански

28 април 2019, 08:19 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

    Надпреварата за деца е днес

Поводът са Великденските празници и Празника на града

По повод Великденските празници и Празника на моя град, община Сандански организира Великденски турнир по шах в две възрастови групи: възрастни и деца.
Вид на турнирите – Рапид (ускорен шах с контрола 15 мин. на състезател по швейцарска система – 9 кръга). Надпреварата за деца ще се проведе днес от 9:00 ч. в Заседателната зала на Общински съвет – Сандански. Турнирът за деца е от I до IVклас и от V до VIII клас. Участието за деца е безплатно.
Турнирът за възрастни ще се проведе на 29 април /понеделник/ от 9:00 ч. в Заседателната зала на Общински съвет – Сандански. Право на участие имат всички шахматисти от община Сандански, заплатили турнирна такса, както и всички шахматисти от област Благоевград, лично поканени от организаторите, заплатили турнирна такса.
Всеки желаещ може да се запише до 28 април. В деня на провеждане на турнира ще се приемат заявки за участие от 9:00 ч. до 9:30 ч.
Най-добрите гросмайстори ще получат купи, а всички участници грамоти. За децата ще има много предметни награди и изненади.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета