Избрани Новини

Шест катастрофи през дългия уикенд в Пиринско

Млада водачка се блъсна първо в стълб, сетне - в дърво

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- На 25.04. около 08:00 часа на пътя между с.Господинци и с.Баничан лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 20-годишна водачка от с.Господинци, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост излиза вдясно от пътя, блъска се в електрически стълб, след което продължава движението си и се блъска в крайпътно дърво. С натъртване в областта на гърдите е пострадала водачката на автомобила.

- На 27.04. около 11:00 часа на пътя между Разлог и местността „Предел“  стана ПТП, при което завиващ наляво лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 65-годишен водач от Разлог е блъснат в задната му част от движещ се зад него, без да спази необходимата дистанция, автобус „Отокар Навиго“ с 39-годишен водач от гр.Гоце Делчев. С луксация на дясна ключица е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Голф“.

- На 28.04. около 02:15 часа от ФСМП-Гоце Делчев е получен сигнал за постъпил за оказване на медицинска помощ 20-годишен мотоциклетист от с.Корница. Около 18:00 часа на 27.04. в с.Корница загубил контрол над управлявания от него мотоциклет „КТМ“, в резултат на което е паднал на пътното платно. Водачът е пострадал с контузия на гръден кош, ляво коляно и охлузни рани по тялото.

- На 28.04. около 17:45 часа в района на кръстовище за с.Баня, община Разлог, лек автомобил „Пежо“ с 50-годишен водач от София блъска лек автомобил „БМВ“ с 23-годишен водач от с.Долна Дъбрава, движещ се по път с предимство. В резултат на инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Пежо“, който е с контузия на лявото рамо и 70-годишна жена от София, пътуваща в лекия автомобил „Пежо“, която е получила фрактура на дясна предмишница.

- На 28.04. около 17:50 часа в с.Лозеница е станало ПТП, при което мотоциклет „Кавазаки“ с 33-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в насрещното платно за движение и се блъска странично в лек автомобил „Мерцедес“. При инцидента, с порезна рана на ляв крак е пострадал мотоциклетистът.

- На 29.04. около 14:10 часа на пътя между Разлог и Симитли мотоциклет „Кавазаки“ с 38-годишен водач от Симитли, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в предната дясна част на лек автомобил „Хюндай“. В резултат на удара мотоциклетът отскача и се удря в предпазна еластична ограда. С фрактура на дясна подбедрица и без опасност за живота е пострадал мотоциклетистът.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)