Избрани Новини

МГЕРБ - Дупница облагороди пространството около езерото в парк "Рила“

Паркът е едно от емблематичните и най-посещавани места в града

Младежи от структурата на ПП ГЕРБ облагородиха част от парковото пространство в градския парк на Дупница „Рила“. Младите хора пребоядисаха пейките, намиращи се около езерото в края на парка. В акцията по освежаване на мястото за отдих се включи Лора Василева – младежкият координатор на политическата сила в Дупница. Инициативата подкрепи и Борислав Якимов, който е член на областното ръководство на МГЕРБ.

Младите хора посочиха, че за хубавия облик и за доброто развитие на своя град е отговорен всеки един гражданин. „Затова е важно да отделяме от времето си и да допринасяме с каквото е по силите ни. От структурата на МГЕРБ – Дупница винаги сме се стремели да реализираме инициативи с общественополезен фокус“, казаха доброволците. Младежите поясниха, че по този начин подкрепят и усилията на кмета на Дупница инж.Методи Чимев и неговия екип за благоустрояване и поддържане на общината.

Парк „Рила“ е едно от емблематичните и най-посещавани места в Дупница и региона. Той се намира в края на града и е подходящ за посещения целогодишно. Освен езерото с водни колела, в него са разположени още футболно, баскетболно и волейболно игрище, тенис кортове, басейн с олимпийски размери, детски басейн, зоокът, театрални сцени, детски кът, 10 барбекюта и обособен терен за фитнес тренировки.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов