Избрани Новини

Две катастрофи в насрещното отчете полицията в Пиринско миналата седмица

В Благоевград водач блъсна жена на заден ход

На 03-ти май около 9:30 часа в района на кръстовището на ул."В.Мечкуевски" и ул."Пере Тошев" в Благоевград, лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 36-годишен водач от Благоевград, извършвайки маневра на заден ход, блъснал 64-годишна жена, също от града. В резултат на инцидента жената е получила охлузване на носа.

На 4-ти май около 14:00 часа на ПП1 Е-79 между Симитли и Благоевград, лек автомобил "Ауди" с 23-годишен водач от Гоце Делчев, поради внезапно възникнала техническа наизправност, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в лек автомобил „Пежо“. В резултат на инцидента, с охлузна рана на челото, е пострадала 25-годишна жена от Гоце Делчев, пътуваща в лекия автомобил „Ауди“.

На 4-ти май около 17:50 часа на пътя между с.Вълкосел и с.Фъргово, лек автомобил "Сузуки" с 45-годишен водач от с.Плетена, общ.Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лявата част на платното и се блъска в насрещно движещ се колесен трактор с 46-годишен водач от с.Слащен. В резултат на инцидента е пострадало 16-годишно момиче от с.Плетена, пътуващо в лекия автомобил „Сузуки“, което е получило контузия в областта на лицето.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов