Избрани Новини

Благоевград с приятелски жест към Европейската столица на културата

Тази година церемонията на БГ Радио ще се проведе в Пловдив на 22 май

Благоевград и БГ Радио подкрепят Пловдив, носител на приза Европейска столица на културата.  По тази причина церемонията тази година еднократно ще се проведе именно в Пловдив на 22 май, зала Колодрум.
 На 14-15 юни големите победители ще пристигнат в Благоевград за грандиозен концерт в парк „Македония“.
Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната, се връчват статуетки, определени изцяло от слушателите на БГ Радио за награда на музикантите с най-впечатляващите постижения за изминалата година чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.
И този път престижната сцена на Годишните музикални награди на БГ Радио ще даде летящ старт на новите български поп и рок хитове. Сред тях е и „Несъвършен“ на Руши. Нова песен ще представят и Братя Аргирови, които са избраниците на БГ Радио да получат единствената награда, чиито получател определя еднолично екипът на медията – БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова.
На сайта на БГ Радио до 00:00 ч. на 21 май се гласува за финалния етап в Годишните музикални награди 2019, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории.  



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)