"Вражалец" пристига в Петрич - blagoevgrad.utre.bg

"Вражалец" пристига в Петрич

15 май 2019, 09:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ТИЦ Петрич

Представлението е от 19 часа

Една от най-успешните български комедии ще бъде представена в Петрич днес от 19,00 часа в големия салон на НЧ "Братя Миладинове 1914" - Петрич. Звездният състав на "Вражалец" Любо Нейков, Станимир Гъмов, Петьо Петков-Шайбата, Албена Павлова и Деси Бакърджиева ще завладее публиката, пресъздавайки един от най-обичаните комедийни текстове на СТ.Л. Костов.

Една сутрин в китно българско селце пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го открият...

Като всички наивници, които я закъсват за пари, елитният квартет на селото се хваща здраво на въдицата и трескаво започва да търси фотографа Манчо, убедени, че той е човекът с тънък занаят и ще им помогне бързо да забогатеят. След като откриват калъпа за правене на фалшиви пари във фотото му, кметът, поп Стайко, Цвета и Босилка са повече от сигурни, че Манчо няма да откаже да ги вземе за сътрудници в неговата печеливша работа.

Следват куп обрати, безумни ситуации и нестихващ смях до финала на спектакъла.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета