Избрани Новини

Петрич домакинства републиканското по приложно колоездене

Състезанието започва с техническа конференция утре

Вторият кръг от Републиканския шампионат по приложно колоездене ще се проведе в дните 16-ти и 17-ти май. Организатори са: Община Петрич, СБА, Пътна полиция, БЧК – Благоевград, НДПК "Младежта за безопасност на движението". Главното съдийско ръководство ще бъде в състав от трима души – директор Васил Божанин, главен съдия Милчо Крумов и главен секретар Мария Ботева.

Състезанието започва с техническа конференция на 16-ти май. В същия ден от 13.00 ч следва решаване на индивидуален теоретичен тест по Закона за движение по пътищата. От 15.30 ч състезателите ще продължат с индивидуален тест по техническо владеене на велосипед. От 16.30 ч започва надпреварата по управление на велосипед в детско градче.

На следващия ден 17-ти май от 08.30 ч е официалното откриване на състезанието. За 09.00 ч е насрочено майсторското управление на велосипед по техническа пътека, а в 10.30 ч състезателите ще положат изпит по Първа долекарска помощ. В 12.00 ч на 17-ти май е церемонията по официалното награждаване на победителите.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)