Избрани Новини

Благоевград сред фаворитите в конкурс на тема "Модерен клас“

Кметът д-р Атанас Камбитов е избран да участва в категория "Голяма община“

Благоевград е сред номинираните общини в конкурс на тема "Модерни в клас", част от надпреварата "Кмет на месеца", организиран от портал „Кмета.бг“.
Кметът д-р Атанас Камбитов е избран да участва в категория „Голяма община“. Своята подкрепа за номинираните всеки може да даде на https://www.kmeta.bg/…/konkurs-kmet-na-meseca-za-maj-na-tem….
По традиция Порталът на българските общини Kmeta.bg организира всеки месец анкета по дадена тема, в която гражданите с онлайн вота си посочват победителите.
В месеца, в който отбелязваме Деня на българската просвета и култура и славянска писменост, конкурсът е фокусиран върху политиките на кметовете в образованието. Освен ремонт и саниране на училища, критериите, по които се определят участниците в конкурса, са въвеждането на нови технологии в училищата, разработването на иновативни образователни планове, модерно поднесен учебен материал. Правителството вече обявява кои са иновативните училища в страната.
Екипът на Kmeta.bg на база на наблюденията си в общините, номинира в конкурса "Кмет на месеца" за май на тема "Модерни в клас" следните кметове:
- За голяма община - Атанас Камбитов (Благоевград), Димитър Николов (Бургас), Живко Тодоров (Стара Загора)
- За средна община - Валентин Василев (Разград), Владимир Москов (Гоце Делчев), Генчо Генчев (Свищов)
- За малка община - Алекси Кесяков (Челопеч), Румен Гунински (Правец), Свилен Шитов (Девня)
Конкурсът "Кмет на месеца" за май "Модерни в клас" се провежда до 26 май 2019 г. включително. Победителите ще бъдат обявени на 27 май на Kmeta.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов