Благоевград сред фаворитите в конкурс на тема "Модерен клас“ - blagoevgrad.utre.bg

Благоевград сред фаворитите в конкурс на тема "Модерен клас“

16 май 2019, 18:31 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    За средна община - Владимир Москов, гр.Гоце Делчев

Кметът д-р Атанас Камбитов е избран да участва в категория "Голяма община“

Благоевград е сред номинираните общини в конкурс на тема "Модерни в клас", част от надпреварата "Кмет на месеца", организиран от портал „Кмета.бг“.
Кметът д-р Атанас Камбитов е избран да участва в категория „Голяма община“. Своята подкрепа за номинираните всеки може да даде на https://www.kmeta.bg/…/konkurs-kmet-na-meseca-za-maj-na-tem….
По традиция Порталът на българските общини Kmeta.bg организира всеки месец анкета по дадена тема, в която гражданите с онлайн вота си посочват победителите.
В месеца, в който отбелязваме Деня на българската просвета и култура и славянска писменост, конкурсът е фокусиран върху политиките на кметовете в образованието. Освен ремонт и саниране на училища, критериите, по които се определят участниците в конкурса, са въвеждането на нови технологии в училищата, разработването на иновативни образователни планове, модерно поднесен учебен материал. Правителството вече обявява кои са иновативните училища в страната.
Екипът на Kmeta.bg на база на наблюденията си в общините, номинира в конкурса "Кмет на месеца" за май на тема "Модерни в клас" следните кметове:
- За голяма община - Атанас Камбитов (Благоевград), Димитър Николов (Бургас), Живко Тодоров (Стара Загора)
- За средна община - Валентин Василев (Разград), Владимир Москов (Гоце Делчев), Генчо Генчев (Свищов)
- За малка община - Алекси Кесяков (Челопеч), Румен Гунински (Правец), Свилен Шитов (Девня)
Конкурсът "Кмет на месеца" за май "Модерни в клас" се провежда до 26 май 2019 г. включително. Победителите ще бъдат обявени на 27 май на Kmeta.bg.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета